O nofoa nofoa fa'ato'aga sili ona fa'atau atu a Amazon o lo'o fa'atau atu

O le tau mafanafana o loʻo lata mai, o lona uiga o le a mautinoa lava e te faʻaaluina le tele o taimi i fafo. Pe o e malolo i le matafaga, i le paka, poʻo lou tuafale, o se tulaga nofo lelei e faia ai se eseesega.
Afai o lo'o e mafaufau e fa'afou lau seti meaafale i fafo i lenei vaitau, e le na'o oe. O lo'o lolofi mai tagata fa'atau Amazon i lenei nofoa fa'ato'aga—ma o lo'o fa'atau atu mo na'o le $50.
Faatasi ai ma le sili atu i le 6,300 lima-star ratings, o le Ostrich Chaise Lounge o le nofoaga e sili ona faʻatau atu lounger ma patio lounger. E mafai ona faʻatulagaina auala e fa ma e lua avanoa e mafai ona e pasi atu ai lou lima i le aluga. Faʻaopoopo, o loʻo i ai se tipi tipi. i ou foliga e tuʻuina atu ia te oe se nofoaga lelei e malolo ai lou ulu pe a e faʻanofo.
O lona fa'avaa u'amea e o'o i le 250 pauna, ma e sau i lanu e ono (ae na'o le mumu, lanumoana, ma le piniki). Mo le fa'atulagaina o le nofoa matafaga, tatala vae u'amea, ona tatala lea o le pito i luga ma lalo. Sauni e fa'aoga le fa'asaga i le lua?Na'o le fa'amomoe o le aluga i luga o le u'amea.
Na maofa tagata faatau i le malosi ma le mafanafana o le nofoa, fai mai o se “taua tele mo le tupe” ona “e faigofie ona feaveai.” Na faafaigofie e se tasi tagata suʻesuʻe 5-fetu: “E faigata ona maua se potu malolo lelei i le matafaga i lalo ifo o le $100, ma e lelei tele lenei!”
O le isi tagata faʻatau e fiafia e malolo aʻo taoto i lalo. "Sa matou i le matafaga i le isi aso mo le ono itula ma sa ou sii maia nisi o aʻu ata TV mai Netflix e puʻe," na latou tusia ai.“[Sa ou] faaofuina i itu e lua o lo'u ulu i se solo tele.itu, fai sau lava tama'i fale mataaga i le ea fou!”Fa'aaoga tatau lou taimi i fafo ma fa'atau le nofoa fa'ato'aga e sili ona fiafia i ai le tagata fa'atau, lea ua pa'u i luga ole Amazon.


Taimi meli: Me-06-2022