Faʻamatalaga Amata: OptoOrg e aumaia mea faʻafesoʻotaʻi tioata i maketi, fuafua le tuputupu aʻe

RALEIGH - Elizabeth Hunt na siitia i lona fale muamua i le tausaga talu ai ma amata ona faia filifiliga mamanu.
Ae o lea, e le'i mautinoa e Hunt e iai se nofoaga talafeagai e teu ai lana pusa tioata fa'afeso'ota'i.
“O isi mea uma i le lalolagi o loo i ai ni vaifofo e teu ai, aisea e le maua ai e a’u fesootaiga se vaifofo lelei,” o le tala lea a Hunter na ia fesili ai i lena taimi.
E pei ona taʻua e Hunt, o le tala amata lea o OptoOrg ma le amataga o le oloa muamua, le DailyLens contact lens dispenser.
I le amataga o lenei tausaga, na talanoa ai Hunter ma WRAL TechWire e uiga i le kamupani bootstrapped. Mai lenei tulaga o le atuatuvale, na faavaeina ai OptoOrg.
Fai mai Hunt, na ia mamanuina se oloa na ia manaʻo ai. Muamua, na ia mafaufau ma tusi le mamanu. Na ia matauina le mea taua ia te ia: faigofie ona tautau, faigofie ona uta, faigofie ona masae.
“O mea uma e uiga i ai e tatau ona faigofie,” o le tala lea a Hunter.
O isi o lo'o faia ni peti fa'atekonolosi 'ese'ese i tioata fa'afeso'ota'i, ona o nisi o lo'o galulue i ni auala e fa'aleleia atili ai tioata e maua ai avanoa i le va'ai.
E oʻo mai i le taimi nei, ua faʻalauiloa e Hunter le kamupani ma e leai sana fuafuaga e saili i fafo atu o sailiga tupe, o lana tala lea. Na ia taʻua o lana amataga muamua lea, ma e sili atu i tua atu o le fuafuaga. pule, sa galue tutoatasi mo ia lava o se tusitala tusi ma le faatonu o le mamanu o tusi.
O le oloa e leʻi faʻaalia vave. Na alu i le tolu taamilosaga o faʻataʻitaʻiga, o le tala lea a Hunter. I le taimi muamua, o le vaega ogatotonu e leʻi saʻo. tapuni.Mulimuli ane, o le fa'ata'ita'iga lona tolu na fa'amae'aina ai le mamanu, fa'amautinoa e mafai ona tautau i luga o se mea faigofie e pei o se pushpin.
Fai mai Hunter e lei maua ni tupe mama a le kamupani, ae o le masina na tea nei, a o lei amataina oloa.
Ae o le DailyLens o loʻo avanoa nei, faʻatasi ai ma mea faʻapitoa i le paʻepaʻe poʻo le uliuli, amata ile $25.
O le isi, o loʻo fuafua e Hunter se faʻasalalauga femalagaaʻi o le a umia le lua vaiaso o tioata faʻafesoʻotaʻi ma tautau i luga o se solo solo poʻo se mama solo.
© 2022 WRAL TechWire.|O le upega tafa'ilagi ua mamanuina ma pulea e le WRAL Digital Solutions.|Faiga Faavae


Taimi meli: Iuni-27-2022